Magyarország

Címlap Rólunk Igazgatóság bemutatása KÖTIVIZIG MSZ EN ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer tanúsítványa

KÖTIVIZIG MSZ EN ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer tanúsítványa

A Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság vízkárelhárítással kapcsolatos tevékenységek minőségének folyamatos javítása illetve jó szinten tartása érdekében 2009 áprilisától megkezdte az MSZ EN ISO 9001:2008 szabvány szerinti vállalat irányítási rendszer kiépítését.
A minőségirányítási szabvány alkalmazását 2010. január 1.-ől bevezettük, – rögtön élesben kipróbálásra is került, hiszen januárban szinte minden egységünkre kiterjedően védekezési fokozat elrendelésére került sor – és a folyamat lezárásaként 2010. februárjában az SGS Hungária Kft. 5 napos, - szintén éles védekezési helyzetben- helyszíni auditot, felülvizsgálatot tartott. Igazgatóságunk ezt a folyamatot sikeresen zárta és szerzett nemzetközileg is elismert tanúsítványt.
A bevezetést követően évente felülvizsgálati auditokat végzett az SGS tanúsító cég. Az auditok tapasztalatai alapján elmondható, hogy a KÖTIVIZIG-nél felépített minőségirányítási rendszer egyre jobban működik, a napi tevékenység szerves részévé vált.
2013. február 25.-28. között, három évvel az integrált vízkár-elhárítási Minőségirányítás rendszer bevezetése után megújító auditra került sor, ahol teljes egészében átvilágították tevékenységünket.
Az auditorok megállapítása szerint az irányítási rendszer összességében megfelel a szabványnak. Az auditorok a minőségirányítás alá vont tevékenységet, a nyomon követhetőséget, a dokumentációt és annak kezelését jónak találták.
Igazgatóságunk ezt a folyamatot sikeresen zárta és szerzett újabb, nemzetközileg is elismert tanúsítványt.

ISO tanúsítvány (magyar)

ISO tanúsítvány (angol)