Magyarország

feed-image

 • Előző
  Következő
 • Védekezési információk

  Az ár- és belvíz védekezéssel kapcsolatos aktuális információk.

  Bővebben...

 • Tisza-tó

  A tározó üzemeltetésével kapcsolatos információk, érdekességek.

  Bővebben...

 • Víz világnapja

  Az eseményhez kapcsolódó pályázati felhívások kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

  Bővebben...

KÖTI-KÖVIZIG ár- és belvízvédelmi tájékoztató 2011. január 25.

Hidrometeorológia:

Az elmúlt 24 óra folyamán a Tisza vízgyűjtőin területi átlagban jelentéktelen mennyiségű csapadék esett. Működési területünkön valamennyi folyón – Tisza, Zagyva-Tarna, Hármas-Körös és a Hortobágy – Berettyó - végig apadás figyelhető meg. A Tisza apadása az elkövetkezendő nap során 4-20 cm lesz. Ma reggel a Tisza középső és alsó szakasza jégmentes volt, a Zagyván az éjszakai fagyok hatására parti jeget figyeltek meg.

Bővebben...

 

2011. január 17-től már a Vidékfejlesztési Minisztérium új honlapja frissül

Kattintson a képre az új portál megtekintéséhez !

 

KÖTI-KÖVIZIG ár- és belvízvédelmi tájékoztató 2011. január 24.

Hidrometeorológia:

Az elmúlt 24 óra folyamán a Tisza vízgyűjtőin területi átlagban jelentéktelen mennyiségű csapadék esett. A Tisza újabb árhulláma jelenleg Tiszaug térségében tetőzik. Ma reggel a Közép-Tiszán Szolnokig apadó vízállásokat mértek, Tiszaugnál 624 cm, változatlan jellegű volt a vízállás. Az apadás várható üteme a Szolnok alatti szakaszon az elkövetkezendő nap során 3-10 cm lesz. A Zagyva-Tarna folyói, a Hármas-Körös és a  Hortobágy – Berettyó végig apad. Ma reggel a Tisza középső és alsó szakasza valamint a Zagyva jégmentes volt.

Bővebben...

 

Átadták Közép-Európa leghosszabb gyalogos és kerékpáros hídját

A videó megtekintéséhez kattintson a képre ! Forrás: Szolnok TV

 

Háromtagú japán kutatócsoport az Igazgatóságon

Szolnok TV: Aktuális-2011-01-18: Háromtagú japán kutatócsoport az Igazgatóságon

Kattintson a képre a videó megtekintéséhez !

 

KÖTI-KÖVIZIG ár- és belvízvédelmi tájékoztató 2011. január 23.

Hidrometeorológia:

Az elmúlt 24 óra folyamán a Tisza vízgyűjtőin területi átlagban 0 és 5,0 mm csapadék hullott, de egyes állomásokon megközelítette a 10 mm-t. Az újabb tiszai árhullám jelenleg Szolnok térségében tetőzik. Az apadás várható üteme a Szolnok alatti szakaszon az elkövetkezendő nap során felgyorsul, 2-12 cm között valószínű. A Zagyva-Tarna, a  Hármas-Körös és a  Hortobágy – Berettyó is végig apad. Ma reggel a Tisza középső és alsó szakasza jégmentes volt, a Zagyván Alattyán fölött parti jeget észleltek, alatta jégmentes volt.

Bővebben...

 

KÖTI-KÖVIZIG ár- és belvízvédelmi tájékoztató 2011. január 22.

Hidrometeorológia:

Az elmúlt 24 óra folyamán a Tisza vízgyűjtőin területi átlagban 0 és 6,7 mm csapadék hullott,de egyes gócokban a csapadék mennyisége meghaladta a 10 mm-t.
A megelőző napok csapadéka és a hóolvadásból keletkezett újabb tiszai árhullám Tiszaderzs Kisköre közötti szakaszon tetőzik. Jelenleg a folyó Tiszaderzs és Martfű között kismértékben árad, alatta lassan apad.

Bővebben...

 

KÖTI-KÖVIZIG ár- és belvízvédelmi tájékoztató 2011. január 21.

Hidrometeorológia:

Az elmúlt nap folyamán a Tisza vízgyűjtőin területi átlagban említésre méltó csapadék nem hullott. Az újabb tiszai árhullám a Tiszadorogma-Tiszafüred közötti szakaszon tetőzik. Jelenleg a folyó Tiszafüred és Tiszabő között kismértékben árad, alatta lassan apad. Ma reggel Tiszafürednél 647 cm, Kisköre-alsónál 715 cm (II. fok 700 cm), Tiszaroffnál 754 cm, Tiszabőnél 747 cm áradó, Szolnoknál 744 cm (II. fok 750 cm) változatlan, Tiszaugnál 628 cm, apadó jellegű volt a vízállás. Az apadás várható üteme a Szolnok alatti szakaszon az elkövetkezendő nap során 1-4 cm lesz.

Bővebben...

 
ONLINE vízügyi szótár
Felettes Szervezet

A kiskörei hallépcső
Látogató számláló
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa233
mod_vvisit_counterTegnap1204
mod_vvisit_counterEzen a héten7637
mod_vvisit_counterMúlt héten9254
mod_vvisit_counterEbben a hónapban36259
mod_vvisit_counterMúlt hónapban47671
mod_vvisit_counterÖsszesen4148040